2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Sport

Az Európai Úszószövetség szerint Gyárfás ott lehet a Budapesti Európa-bajnokságon

  • Az Európai Úszószövetség szerint Gyárfás ott lehet a Budapesti Európa-bajnokságon

A Nemzetközi Úszószövetség végrehajtó bizottsága úgy döntött, hogy ameddig Gyárfással szemben a Fenyő-gyilkosság ügyében nem születik jogerős bírósági ítélet addig eltiltják minden FINA-rendezvény látogatásától.

A magyar sportvezető, aki korábban alelnöke is volt a szervezetnek, a döntés szerint egyetlen, a FINA vagy tagszövetségei által rendezett vízisporteseményre sem mehet be, így nem vehet részt a május 10-én kezdődő budapesti Európa-bajnokságon sem.

A LEN és a magyar Úszószövetség azonban ezt cáfolta, szerintük csak a FINÁT nem képviselheti Gyárfás.

Civilként és az európai szövetség tisztségviselőjeként részt vehet az eseményen.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!