2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A szabadság vára 03:00

Sport

Ádám Martin személyében máris megvan az Európa-bajnokság egyik szupersztárja

A magyar válogatott szombaton 3-1-es vereséggel kezdte a labdarúgó Európa-bajnokságotm Ádám Martin pedig csereként lépett pályára, s ugyan gólt nem szerzett, mégis elérte, hogy a fél világ róla beszél most - írja az Origo.

  • Ádám Martin személyében máris megvan az Európa-bajnokság egyik szupersztárja

Az oldal beszámolója szerint a francia L'Équipe hosszasan írt a dél-koreai Ulszan csapatának támadójáról, kiemelve a fizikai adottságait és a hihetetlen gólérzékenységét. Fontos megjegyezni, hogy a legolvasottabb francia lap Eb-vel kapcsolatos hírei között kiemelt helyen kapott helyett az Ádám Martinról szóló cikk, amelyben dicsérik a magyar csatárt.

Amikor szombat délután a kölni mérkőzés 79.percében a magyar csatár pályára lépett - nem tudatosan ugyan - de sikerült elérnie, hogy a fél világ róla beszéljen. Ádám Martin beindította a mémgyárosok fantáziáját. A labdarúgóról rengeteg mém készült a közösségi oldalakon.

Áradozik a francia lap

A felépítése több mint lenyűgöző. Bozontos vörös szakállával és némi plusz kilóval sokak figyelmét felhívta magára, amikor a beállása előtt odaállt a negyedik játékvezető mellé

– írja a L'Équipe. 

A francia lap megjegyzi, hogy a közel kétméteres támadó rendkívül népszerű Magyarországon, és elismerően beszélt a teljesítményéről is. A 29 éves csatár az elmúlt két évben 67 meccsen 24 gólt lőtt Dél-Koreában, előtte pedig több mint egy évtizeden át ontotta a gólokat a magyar első- és másodosztályban. A cikk kiemeli, hogy a robusztus center kevesebb, mint 700 perc alatt három gólt és három gólpasszt jegyzett (Észtország és Bulgária ellen) a magyar válogatottban, amelyben az elmúlt két évben már 23 alkalommal lépett pályára.

A lap még egy vicces történetet is közölt a magyar futballistáról, ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy "természetesen otthon voltam és söröztem", miután megkérdezték tőle, hogy mivel töltötte az idejét az Eb előtt.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nem bírt a lengyelekkel, így csoportmásodik Franciaország

Nem bírt a lengyelekkel, így csoportmásodik Franciaország

A francia válogatott meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a már kiesett lengyelekkel a németországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának harmadik, utolsó fordulójában kedden, így Didier Deschamps szövetségi kapitány együttese a második helyen végzett a négyesében.
Hollandia legyőzésével csoportelsők az osztrákok

Hollandia legyőzésével csoportelsők az osztrákok

Az osztrák válogatott 3-2-re legyőzte a holland csapatot kedden a labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Berlinben, ezzel az első helyen zárt a kvartettben. A hollandok harmadikként jutottak a nyolcaddöntőbe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!