2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

A magyar válogatott a Nemzetek Ligájából még kijuthat az EB-re

Kikapott, de még ott lehet az Eb-n válogatott! 2-0-ra győzött Wales a magyar labdarúgó válogatott ellen Cardiffban, így Marco Rossi együttese nem tudott egyenes ágon kijutni a jövő nyári Európa-bajnokságra. A magyar csapatnak ezért a márciusi pótselejtezőn kell kiharcolnia az Eb-szereplést.

  • A magyar válogatott a Nemzetek Ligájából még kijuthat az EB-re

Az első lövésre a 13. percig kellett várni. Bale cselezte be magát a büntetőterületen belülre, de lövését Gulácsi fogta. Sajnos azonban a következő helyzetnél már tehetetlen volt a magyar hálóőr. Bale Lang mellett középre tekerte a labdát az érkező Ramsey pedig megszerezte a vezetést.

Nem sokkal később Szoboszlai Dominik tört be a tizenhatoson belülre, azonban lőni már nem tudott, a kontratámadásból pedig majdnem gólt szerezett Wales. Ismét Bale tálalt középre, ám Davis a kapu mellé fejelt. A helyzet után felpörgött a magyar csapat és kis híján gólt is szerzett. Szalai Ádám készítette le a labdát Szoboszlainak, akinek lövését Hennessey reflexmozdulattal hárította, majd Sallai Roland próbálkozhatott, de a hazai kapus leért a jobb alsó sarokba is. Így 1-0val fordulhattak a csapatok. A második félidő aztán rosszul kezdődött a mieink számára.

Egy szabadrúgás után a játékszer Ramsey elé került, a Juventus játékosa pedig közelről nem hibázott. A 66. percben Ramsey megszerezhette volna a mesterhármast is, de a támadó kicsivel kapu mellé tekert, így a vége: Wales-Magyarország 2-0. Marco Rossi csapata a márciusi pótselejtezőn még kijuthat az Eb-re. Ehhez viszont két mérkőzést kell majd nyernie, az ellenfelek pedig a pénteki sorsoláson derülnek majd ki.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!