2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

„A klub és a játékosok számára is fontos meccs jön”

Mint ismert, a magyar bajnok férfi labdarúgócsapat, a Ferencváros csütörtök este a Ludogorec vendégeként lép pályára az UEFA Europa League csoportkörének 6. fordulójában. A H-csoportban még továbbjutást érő második pozíció megszerzése szempontjából kulcsfontosságú összecsapás előtt szerdán az FTC vezetőedzője, Sergei Rebrov és játékosa, Isael válaszolt az újságírók kérdéseire.

  • „A klub és a játékosok számára is fontos meccs jön”

- A klub és a játékosok számára is nagyon fontos mérkőzés a csütörtöki. Mindkét csapatnak győzni kell, ez biztosan minden pályára lépő futballistát motivál majd – kezdte Isael, aki kérdésre válaszolva hozzátette: szerinte nem hátrány, hogy a két csapat ebben a szezonban többször is találkozott már, ám az előző egymás elleni meccseket el kell felejteni.

A csoportban jelenleg a hétpontos Ludogorec áll jobban, az eddig hat pontot szerző Ferencváros csak győzelem esetén vívhatja ki a továbbjutást. Vajon az FTC nekiront az ellenfélnek vagy inkább kivárásra játszanak? – merült fel a kérdés.

- Nagyon fontos az egyensúly az ilyen mérkőzéseken – felelte Sergei Rebrov. – Mindkét csapat a továbbjutásért játszik, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon karakteres mérkőzést láthatunk.

A két csapat július óta immáron a negyedik alkalommal méri össze erejét: a Bajnokok Ligája selejtezőjében Budapesten és Razgradban is magyar siker született, az UEL-ben viszont vendéglátóként kikapott az FTC a Ludogorectől. Mi változott az októberi összecsapás óta? – kérdezték vezetőedzőtől.

- Sok játékosunknak nem volt még tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy milyen heti két meccsen pályára lépni, ennek ellenére is elértük, hogy az utolsó játéknap előtt is van esélyünk továbbjutni, emellett pedig vezetjük a magyar bajnokságot is – mondta Rebrov, majd reagált arra is, hogy a több nemzetközi tapasztalattal rendelkező, hazai pályán játszó Ludogorec tekinthető-e favoritnak. - A nyári BL-selejtezők előtt is a Ludogorec volt a favorit, de például a Dinamo Zagreb ellen sem mi voltunk az esélyesek, mégis 1-1-es döntetlent játszottunk ellene idegenben. A csütörtöki mérkőzés is 0-0-ról indul. A saját futballunkra kell koncentrálnunk és mindent megtenni azért, hogy elérjük a célunkat. Ehhez győznünk kell, de ez nem helyez nyomást a játékosok vállára, ellenkezőleg: motiválja őket. A lehetőség adott, küzdenünk kell érte.

UEFA Europa League, H-csoport, 6. forduló

Ludogorec Razgrad–FTC

2019. december 12., csütörtök 21.00

Helyszín: Razgrad, Ludogorec Arena

Földöntúli hangorkán: fradistáktól zengett a Keleti pályaudvar – Így indultak útnak Bulgáriába a zöld-fehérek szurkolói – Blikk

Petárdával és görögtűzzel indultak a Fradi-szurkolók Bulgáriába - Index

Óriási füstben indult el a Fradi-szurkolók különvonata Razgradba - NemzetiSport

Hír TV/ Fradi.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!