2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:20

A Juventus példája lebeghet a Bayern szeme előtt a Real ellen

Hír TV

2018. május 1., kedd 17:28, frissítve: kedd 22:50

Az elődöntők visszavágóit rendezik kedden és szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert az első mérkőzésen, így jó esélyekkel várhatja a mérkőzést a Bayern München ellen. A bajorok szezon végén távozó mestere a játékvezetőket figyelmeztette a meccs előtt.

Egy gólos hátrányból kellene felállnia a Bayern Münchennek a címvédő Real Madrid ellen a BL elődöntőjének visszavágóján. A bajorok vezetőedzője szerint a játékvezetők pártatlanságára is szükség lesz a királyi gárda ellen.

„Nem ismerem személyesen a bírót, egyszer már vezetett nekünk idén a PSG ellen, akkor jól végezte a dolgát. Szeretném, hogy most is igazságosan, részrehajlás nélkül fújjon, és hiszem, hogy ez így is fog történni. Egy ilyen fontos meccset nem a játékvezetőknek, hanem a futballistáknak kell eldönteni” – mondta Jupp Heynckes.

A Carvajalt és Iscot nélkülöző madridiak vezetőedzője annyit kért játékosaitól, hogy egyetlen dologra koncentráljanak.

„A játékosaimnak csak a győzelem lebeghet a szemük előtt, semmi más. Nem szabad sokat variálni, túlgondolni, vagy egyszerűen hátrébb lépni és furcsa dolgokat művelni. Ki kell mennünk a pályára és megnyerni a meccset, ez a dolgunk, semmi több. Gyorsan gólt kell szereznünk, törekedni is fogunk rá” – mondta Zinedine Zidane.

A Bayern München öt év után először jutna a fináléba, a Real Madrid pedig sorozatban harmadszor, összesen tizenhatodik alkalommal játszana a BL-trófeáért.

(Fotó: twitter.com/FCBayernUS)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!