2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

A Juve elnöke szerint hibás bírói ítélet miatt estek ki

Hír TV

2018. április 12., csütörtök 13:22, frissítve: csütörtök 16:02

Viharos körülmények között jutott be a Real Madrid a labdarúgó-Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A címvédő a negyeddöntő első mérkőzésén 3–0-ra győzött Torinóban a Juventus vendégeként, míg a szerdai visszavágón az olaszok nyertek 3–1-re, úgy, hogy a 93. percben még 3–0-ra vezettek. A spanyolok javára a hajrában egy erősen véleményes büntetőt ítélt meg a játékvezető, amit Cristiano Ronalod értékesített, így ők jutottak tovább.

„Mindenkinek meg van a véleménye a szituációról, de véleményem szerint ez nem volt tizenegyes. De ez már nem változtat semmin. Manapság a játékvezetőknek rendelkezésükre áll a megfelelő technika, hogy ilyen szituációkban a helyes döntést hozzák. Mi most egy hibás ítélet miatt kiestünk. Az UEFA-nak mielőbb be kell vezetni a videóbírót, hogy ilyen hibák ne forduljanak elő” – nyilatkozta a mérkőzés után Andrea Agnelli, a Juventus elnöke.

A másik mérkőzésen a Bayern München hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Sevillával. A bajorok így 2–1-es összesítéssel jutottak a legjobb 4-be.

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!