2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Zavart elméjű lehet a láncfűrészes támadó

2017. július 25., kedd 10:53

Hajtóvadászat indult a hétfői svájci láncfűrészes támadás elkövetője után. A schaffhauseni merényletben 5-en sérültek meg, közülük egy súlyosan. A támadó feltehetően egy 51 éves, zavart elméjű férfi, egy biztosítótársaság irodájába tört be. A rendőrség szerint nem terrortámadás történt.

Hajtóvadászat indult a hétfői láncfűrészes támadás elkövetője ellen Svájcban. A támadó a német határ menti Schaffhausenben, egy biztosító irodájába tört be, és összesen 5 embert sebesített meg motoros láncfűrésszel, majd elmenekült.

A rendőrség egy 51 éves férfit keres. A gyanúsított az erdőben élt, az információk szerint agresszív és mentálisan zavart.

„Az óvárosban egy nagy terület lezárva marad. Keresünk egy férfit, akiről már van személyleírásunk. A férfi 190 cm magas, testes, és úgy tudjuk, egy fehér Volkswagen Caddy haszongépjárművet vezet, Grisons kanton jelzésével” – közölte Cindy Beer, a schaffhauseni rendőrség szóvivője. Az autót később megtalálták, a támadó azonban még mindig szökésben van.

A rendőrség azt is közölte: nem terrortámadásként kezelik az esetet, ugyanakkor a férfi nem véletlenszerűen választotta ki a célpontját. A gyanúsítottat több mint 100 rendőr keresi, a nyomozásba bekapcsolódott a német rendőrség is.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!