2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Ügyvédei attól tartanak, Trump nem lesz képes elkerülni a hamis tanúzást

Hír TV

2018. február 7., szerda 07:18, frissítve: szerda 08:34

Donald Trump amerikai elnök több ügyvédje azt javasolja neki, hogy ne tegyen vallomást Robert Mueller különleges ügyésznek a választás orosz befolyásolásával kapcsolatban – jelentette a The New York Times. A Fehér Ház ügyvédei attól tartanak, hogy miután Trump hajlamos hamis és ellentmondásos állításokat tenni, kihallgatása esetén veszélybe kerülhet, a nyomozók eljárást indíthatnak ellene hamis tanúzásért – írta a lap négy meg nem nevezett tisztségviselőt idézve.

Baden-Württemberg tartomány ipari dolgozói kiharcolták, hogy könnyített munkarendben dolgozhassanak a gyerekvállalók – jelenti a BBC. A megállapodás szerint, amely egész Németországra kihathat, két évig 35 helyett heti 28 órát kell csak dolgozniuk a kisgyerekes szülőknek. Cserébe a vállalatoknak lehetőségük lesz 40 órára növelni a heti munkaidőt azoknál az alkalmazottaknál, akik ezt vállalják.

Az Il Giornale olasz jobbközép napilap kedden közölt adatai szerint tavaly Németországból 74 ezer migránst toloncoltak ki, Lengyelországból 18 ezret, Olaszországból alig ötezret. A lap közölte az olasz jobbközép kormány migrációs programjának terveit, amelyek szerint leállítanák a migránsok Olaszországba való belépését, valamint korlátoznák az úgynevezett humanitárius indokból kiadott menedékkérelmek számát.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!