2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Trumpnak elege lett a gyereksírásból, intézkedett

,

2016. augusztus 3., szerda 08:25, frissítve: szerda 17:39

Nem tetszett a gyereksírás Donald Trumpnak – beszédét megszakítva utasított ki egy kismamát virginiai kampányrendezvényéről az amerikai republikánus elnökjelölt, mert annak csecsemője sírni kezdett.

Kérem, üdvözöljék Donald Trumpot, az Egyesült Államok következő elnökét! – így jelentik be a republikánus elnökjelöltet a párt konvenciója óta. Ám pár nappal később a demokraták is elnökjelölő nagygyűlést tartottak és a közvélemény-kutatások egy része szerint Hillary Clinton jelentős előnyre tett szert.

Trump közben sorra okoz botrányt nyilatkozataival. A demokraták konvenciója után egy Irakban elesett muszlim származású amerikai katona emlékével viccelődött, legutóbb pedig egy síró gyerek bosszantotta fel a kampánygyűlésén. Először azt hangoztatta, hogy nem zavarja a gyereksírás.

„Ne aggódjon a gyerek miatt, én szeretem a gyerekeket. Halottam, hogy sír a gyerek, én szeretem a gyerekeket. Szeretem!... Micsoda gyerek. Micsoda gyönyörű gyerek! Ne aggódjon, ne aggódjon. Az anyák így járnak le-fel... ne törődjön vele! Fiatal, szép és egészséges, ez az, amit mindannyian akarunk” – mondta a republikánus elnökjelölt, Donald Trump.

Pár perc után azonban Trump kifakadt.

„Éppenséggel én csak vicceltem, vigye ki innen azt a gyereket. Rendben van. Ne aggódjon! Azt hiszem: tényleg elhitte, hogy szeretem, amikor a gyerek sír, miközben beszélek” – szólította fel az anyát.

A nagygyűlésen később egy másik gyerek is sírni kezdett, de őt végül sikerült megnyugtatni. A virginiai kampánygyűlésen történtekkel Donald Trump az eddigieknél is jobban magára haragíthatja a női szavazókat, akiknél egyébként sem áll jól: mindössze 34 százalék szavazna rá, szemben Hillary Clintonnal, akiben a nők 57 százaléka bízik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!