2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Időpocsékolás lenne egy második Brexit-népszavazás

Hír TV

2018. július 26., csütörtök 07:44, frissítve: csütörtök 09:01

Időpocsékolás lenne egy újabb népszavazás a Brexitről. Szlovákia 2 milliárd eurót költ közlekedésfejlesztésre. Nemzetközi lapszemle.

Fájdalmas időpocsékolás lenne egy második Brexit-népszavazás - olvasható a brit The Guardian véleménycikkében. A szerző szerint semmi értelme egy az unióból való kilépés miatt holtpontra jutott parlament kezéből kivenni a döntést és a kérdésben szintén holtpontra jutott társadalom kezébe adni. Ráadásul egy újabb referendumon nem is lenne meg az elég támogató az unióban való bennmaradáshoz, sőt mi több a kilepés 2019. március 29-I dátumáig nem is lehetne megrendezni a népszavazást - véli a King's College európai politikával foglalkozó szakértője.

Még több hangfelvétel jelenik meg Donald Trumptól - állította az amerikai elnök volt ügyvédjének képviselője. Michael Cohen minden jel szerint szembe fordult egykori közeli ügyfelével, és úgy döntött mindenkinek elmondja az igazat. Erről ügyvédje beszélt egy reggeli tv-műsorban, aki szerint Cohen nem követett el bűncselekményt, amikor a kézi jegyzetelés helyett a telefonját használta az akkor még amerikai elnökjelölttel folytatott megbeszélései alatt. Az első hangfelvétel a héten jelent meg, ezen Trump arról beszél, hogyan vásárolják meg a hallgatását egy playboy modellnek, akivel állítólag viszonya volt.

Szlovákia 2 milliárd eurót költ közlekedésfejlesztésre. Ennek felét, vagyis 325 milliárd forintot autópályák megépítésére fordítják a közlekedésfejlesztési operatív programon keresztül. A hónap közepéig összesen 88 uniós projektre kötöttek szerződést.

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!