2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Fizikai erőszakkal fenyegeti egymást Biden és Trump

Hír TV

2018. március 22., csütörtök 21:37, frissítve: péntek 01:53

Fizikai erőszakkal fenyegeti egymást Donald Trump amerikai elnök és Joe Biden korábbi alelnök. A két politikus egy 2005-ös felvétel miatt esett egymásnak, ahol Trump lekicsinylően beszélt a nőkről. A videón elhangzott kijelentései miatt az amerikai elnök az elnökválasztási kampányban már bocsánatot kért.

Donald Trump 2005-ben tett sértő megjegyzést a nőkre egy tévéinterjú után. A videót tíz évvel később, az elnökválasztási kampányban vették elő a demokraták. Trump az elhangzottakért utólag bocsánatot kért.

A témát Obama egykori alelnöke, Joe Biden melegítette fel egy egyetemi előadásban. A demokrata politikus nem válogatta meg a szavait.

„A fickó, akiből elnök lett, azt mondta: bárhol megmarkolhatok egy nőt, és tetszeni fog neki. Aztán azt mondta: hibáztam. Megkérdeztek, hogy szeretnék-e vitázni ezzel az emberrel, és azt mondtam, nem. Azt mondtam: ha a középiskolában lennénk, a tornaterem mögé vinném, és a sz*rt is kiverném belőle. Elég sok öltözőben voltam az életemben, irgalmatlanul jó sportoló voltam. A srácok, akik úgy beszéltek, mint ő, mindig is a legdagadtabb, legrondább rohadékok voltak – fogalmazott Biden.

Donald Trump hasonló stílusban válaszolt a Twitteren.

„A hülye Joe Biden megpróbál kemény srácként viselkedni. De gyenge, mind mentálisan, mind fizikailag, és most már másodjára fenyeget meg fizikai támadással. Nem ismer engem, de nagyon hamar és keményen padlót fogna, végigbőgné az egészet. Ne fenyegess másokat, Joe” – írta Trump.

Joe Biden és Donald Trump sokszor összecsaphat a következő években. Biden nem utasította vissza, hogy 2020-ben induljon az elnökválasztáson. A CNN januári felmérése szerint a megkérdezettek 57 százaléka őt választaná Donald Trumppal szemben.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!