2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Külföld

Zelenszkij offshore cégekkel üzletelt az oroszokkal

Offshore-cégbirodalmon ül Zelenszkij, aki a maga javára fordította azt a korrupciót, ami ellen háborút hirdetett - írja az Origo. A portál beszámolója szerint Ukrajna elnöke offshore cégek kiterjedt hálózatában vett részt, amelynek régi barátai és tévés üzleti partnerei voltak a társtulajdonosai. Az offshore részedéseit hetekkel a választások előtt adta át egy barátjának. Mielőtt elnök lett, Zelenszkij nyilvánosságra hozta magánvagyonát: autók, ingatlanok és három társtulajdonban lévő offshore cégről vallott. Az egyik vállalatot, a Film Heritage-t, amelyet feleségével közösen birtokolt, Belize-ben jegyezték be. Egy másik cégének, a Maltexnek pedig Oroszország fontos piaca volt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!