2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

WHO: A járvány újabb hulláma télen érkezik és legalább olyan súlyos lesz, mint az első

Európának fel kell készülnie a koronavírus újabb hullámára, amely télen érkezik, és legalább olyan súlyos lesz, mint az első - hívta fel a figyelmet az Egészségügyi Világszervezet. A WHO regionális igazgatója szerint a jelenlegi helyzet nem az ujjongás, hanem a felkészülés időszaka a kontinensen. Hozzátette: az újabb hullám az influenzajárvánnyal egy időben jelentkezhet az év végén. Közben az amerikai elnök beleegyezett abba, hogy az Egyesült Államok akkora összeget fizessen, amekkorával Kína járul hozzá a WHO működéséhez. Donald Trump április 14-én közölte, hogy az USA nem finanszírozza tovább a szervezetet, mert állítása szerint a WHO elősegítette Kína félretájékoztatását a koronavírussal kapcsolatban.

  • WHO: A járvány újabb hulláma télen érkezik és legalább olyan súlyos lesz, mint az első

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!