2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Külföld

Leszakadtak a világhírű párizsi Moulin Rouge széllapátjai

A Moulin Rouge egy illetékese szerint az 1889-ben megnyílt mulató történetében ez az első ilyen baleset, és ők sem tudják, hogy mi okozta. Leszakadtak a világhírű párizsi Moulin Rouge széllapátjai
Ferenc pápánál tett látogatást Sulyok Tamás köztársasági elnök

Ferenc pápánál tett látogatást Sulyok Tamás köztársasági elnök

Az államfő részt vett azon a magánkihallgatáson is, amelyen a pápa a Magyar Nemzeti Zarándoklatra érkezett magyarokat fogadta, majd jelen volt a zarándoklatot lezáró misén a Szent Péter-bazilikában. 2024. április 25.
Rengetegen megszöktek egy nigériai börtönből

Rengetegen megszöktek egy nigériai börtönből

Legkevesebb 118 rab megszökött Nigériában egy börtönből, amelynek épületét megrongálta a szerda éjjeli heves esőzés - közölte a létesítmény szóvivője csütörtökön. 2024. április 25.
Napindító: Dunda György – 15 ezer fővel bővítenék a határőrséget az ukránok

Napindító: Dunda György – 15 ezer fővel bővítenék a határőrséget az ukránok

A legfrissebb ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be. 2024. április 25.
Ferenc pápa: Isten, áldd meg a magyart!

Ferenc pápa: Isten, áldd meg a magyart!

Isten hozott! - magyarul köszöntötte Ferenc pápa az ezerötszáz fős Magyar Nemzeti Zarándoklat tagjait a vatikáni audienciateremben csütörtökön. 2024. április 25.
Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország lehet az olajháború nyertese + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország lehet az olajháború nyertese + videó

Hidegkuti Konstantin, Tóth Máté és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket. 2024. április 25.
Duplázta a nyereségét a Coca-Cola Oroszországban

Duplázta a nyereségét a Coca-Cola Oroszországban

A Coca-Cola bűvészeket meghazudtoló módon imitálta távozását a szankciókkal sújtott Oroszországból. 2024. április 25.
Ezúttal Texasban kellett beavatkoznia a rendőrségnek egy Izrael-ellenes tüntetésen

Ezúttal Texasban kellett beavatkoznia a rendőrségnek egy Izrael-ellenes tüntetésen

Austinban, a Texasi Egyetemen a rendőrség határozottan fellépett a tüntetőkkel szemben szerdán, és többeket őrizetbe vett. 2024. április 25.
Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

Több száz fős belső kommandóval vadásszák a hadköteles férfiakat. 2024. április 25.
Szijjártó Péter: fel kell erősíteni a békepárti tábor hangját világszerte + videó

Szijjártó Péter: fel kell erősíteni a békepárti tábor hangját világszerte + videó

Fel kell erősíteni a békepárti tábor hangját világszerte - hangsúlyozta Szijjártó Péter Pekingben. A külgazdasági és külügyminiszter kínai kollégájával találkozott. 2024. április 24.

Egy véleményen van az olasz politika Orbán Viktorral + videó

Egyetért az olasz politika Orbán Viktor szavaival. Még a baloldali pártok egy része is támogatja. Úgy gondolják Európának nem szabad csapatokat küldenie Ukrajnába, és ki kell maradnia a háborúból. 2024. április 24.

Huszonhat milliós támogatás Izraelnek az Egyesült Államoktól + videó

Megdöbbentették az ENSZ-főbiztost a gázai kórházaknál talált tömegsírok. Az izraeli hadsereg megalapozatlannak nevezte a gázai hatóságok állítását, és tagadta, hogy katonáinak köze lett volna a kivégzésekhez. 2024. április 24.

Láncreakció - Így korlátozná a szólásszabadságot a demokrácia „bástyája” + videó

Egy új törvényjavaslat felhatalmazza az amerikai elnököt, hogy az internet bármely részét leállítsa, amellyel nem ért egyet - állítja egy volt republikánus szenátor. Történik mindez az ukrajnai háború árnyékában. Vendégünk volt Stier Gábor, a moszkvater.com főszerkesztője és Csizmadia Tamás elemző, jogász. 2024. április 24.

Deutsch Tamás: A dollárbaloldal már megint támadást indított Magyarország ellen az Európai Parlamentben + videó

Egyszer és mindenkorra elég volt a dollárbaloldal Magyarországgal szembeni áskálódásaiból, június 9-én el kell zavarni a háborúpárti és korrupt brüsszeli bürokratákkal együtt a hazájukat folyamatosan hátba támadó háborúpárti dollárbaloldalt is – jelentette ki Deutsch Tamás. 2024. április 24.

Súlyos gabonahiány fenyegeti Afrika déli részét

Az Afrika déli részét fenyegető súlyos gabonahiányra hívta fel a figyelmet szerdán az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO), az El Nino időjárási jelenség okozta szárazságot téve felelőssé a kialakult helyzetért. 2024. április 24.

Földrengés, hőségriadó és erdőtüzek pusztítanak a világban + videó

Továbbra is áradások pusztítanak Kínában, a heves esőzések csak szerdán hagynak alább. Tajvanban egy nap alatt több mint nyolcvan földmozgást mértek. Mindeközben Bangladesben már egy hete kemény kánikulával küzdenek. A világ másik felén, Kanadában óriási erdőtüzek pusztítanak, Finnországban pedig a tél nehezíti a mindennapokat. 2024. április 24.

A Momentum befagyasztaná a Magyarországnak járó uniós pénzeket + videó

Kora este, mandátumának utolsó előtti napján újabb, a magyar jogállamiságot elítélő állásfoglalásról szavaz az Európai Parlament. 2024. április 24.

Szétosztják a spanyolok a migráns gyerekeket + videó

Az autonóm közösségek nem választhatnak, vagyis kötelezővé teszik nekik a közös tehervállalást. A Hír Televíziót Tóth Brigitta tudósította, Murciából. 2024. április 24.

Az európai baloldali kampány része, hogy a nagyobbik magyar kormánypártot Kreml-propagandával vádolják + videó

Az európai parlamenti választás kampányhajrájában, a testület mandátumának utolsó, csütörtöki napja sem múlik el baloldali támadás nélkül. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának Gál Kinga. 2024. április 24.

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

Kijev veresége a Moszkvával folytatott konfliktusban alapjául szolgál majd a köztársaság Oroszország, Fehéroroszország, Lengyelország és Magyarország közötti felosztásáról szóló tárgyalásoknak – véli Douglas McGregor, a Pentagon vezetőjének korábbi tanácsadója. 2024. április 24.

Háború Ukrajnában és Izraelben – Pentagon: hamarosan katonákat küldhet Ukrajnába az Egyesült Államok + videó

Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója és Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket. 2024. április 24.

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

Az ukrajnai infrastruktúrát ért támadások után jelentős áramszünetekkel kell számolnia a lakosságnak - jelentette Dunda György a HírTV Napindító című műsorában. A kárpátaljai tudósító arról is beszélt, hogy Kijev miként tudta jelentősen megnehezíteni a külföldre menekült hadköteles férfiak életét. 2024. április 24.

Andrej Babis: A migrációs paktum nem gyógyszer, amely meggyógyítja az Európai Uniót, hanem méreg

Babis felhívta a figyelmet, hogy arra kényszerítik az országot, hogy több ezer újonnan érkezőt fogadjon be. 2024. április 23.

Megérkeztek a magyar püspökök és zarándokok Rómába + videó

A magyar hívek és püspökök köszönetet mondanak a Szentatyának, és egyben hálát adnak a pápa-látogatásért. 2024. április 23.

Győri Enikő: Az Európai Bizottság elnöke Ursula von der Leyen egy alternatív valóságban él + videó

Az Európai Bizottság elnöke Ursula von der Leyen egy alternatív valóságban él, állítja Győri Enikő, a Fidesz EP-képviselője. 2024. április 23.

Deutsch Tamás: Ma az a helyzet, hogy az Európai Unióban kötelező a háborúpárti álláspontot elfogadni + videó

Deutsch Tamás kiemelte: Aki a háborúpártisággal szemben foglal állást az EP-ben, az pedig minden korábbinál súlyos politikai és ahogy a nyelvezetből kiderül jogi következményekkel nézhet szembe. 2024. április 23.

Gál Kinga: Egy teljes hipokrita kettős mércével mérő politikai közösséggel van dolgunk + videó

A képviselő hozzátette: "Azért, hogy az EP-ben nem emelnek fel a kettős mérce miatt szót, az mutatja az EP mai állapotát." 2024. április 23.

Többen vízbe fúltak a La Manche csatornán

Legalább öt migráns, köztük egy négyéves kislány életét vesztette az észak-franciaországi Wimereux tengerpartjánál, amikor keddre virradóra megpróbáltak átkelni a La Manche-csatornán Nagy-Britannia irányába - erősítették meg rendőrségi források a La Voix du Nord című regionális napilap értesülését, de a tragédia körülményeiről egyelőre nem közölték részleteket a hatóságok. 2024. április 23.

Az afrikai országba tízezreket telepíthetnek át a hatóságok + videó

Tudósítónk, Heckenast László Londonból jelentkezett. 2024. április 23.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!