2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Külföld

Volt alkalmazottja vádolja szexuális zaklatással Elon Muskot

Szexuális zaklatással vádolják Elon Muskot. A világ leggazdagabb embere az Insider szerint egy korábbi alkalmazottját, a Space X egyik légiutas-kísérőjét akarta közösülésre rávenni. A nő állítása szerint Musk egy masszázs alatt többet akart, és ezt bizonyítani is tudja. A 2016-ban történt eset után a milliárdos átszámítva több mint 90 millió forintot fizetett a nőnek a hallgatásáért. Musk az eset kapcsán azt mondta, később részletesen reagálni fog a vádakra, szerinte politikai indíttatású támadásról van szó, és bonyolult az ügy. Musk egyébként tegnap jelentette be, hogy a továbbiakban republikánus szavazó lesz, pedig egész életében demokrata volt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Áradások Ausztráliában

Már a téli viharok tombolnak Ausztráliában, Sydneyben is evakuálni kellett a lakosságot, kezelhetetlen mértékű áradásokra készülnek a hatóságok. Kínában pedig már hetek óta küzdenek az árvizekkel, a földomlások állandó életveszélyt jelentenek.

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!