2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

Világszerte nagypénteki ünnepségek zajlottak

A világ számos pontján az utcákra vonultak és a templomokba látogattak a katolikusok Nagypénteken. Spanyolországban - két év kihagyás után - éjféli misével kezdődött a húsvéti körmenet. Jeruzsálemben fakeresztet cipelve tették meg a Szent Sír-templomhoz vezető utat. A fülöp-szigeteki hívők pedig ostorcsapásokat mértek testükre miközben az utcákon vonultak. Franciaországban énekre és imára gyűltek össze a hívők a Notre-Dame székesegyház előtt. Idén a katedrális leégésének harmadik évfordulója is Nagypéntekre esik.

  • Világszerte nagypénteki ünnepségek zajlottak

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!