2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Mészárlás Bagdadban, négy robbanás rázta meg a fővárost

Legkevesebb 51 ember halt meg és több mint százan megsebesültek abban a pokolgépes merényletsorozatban, amelyet Bagdad zsúfolt piacain és bevásárlóutcáiban követtek el.

Kedden este egymás után négy autóbomba lépett működésbe az iraki főváros északi, keleti és déli részében, illetve Bagdad egyik központi terén. Az utóbbi helyszínen egy parkoló gépkocsiba rejtett pokolgép öt ember életét oltotta ki, 18-at pedig megsebesített. A fővárostól 30 kilométerre délkeletre fekvő Nahraván településen szintén egy zsúfolt bevásárlóutcában robbant fel egy autóban elhelyezett pokolgép. Merénylet történt egy Bagdadtól 65 kilométerre északkeletre lévő, síita többségű falu piacán is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!