2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Véget ért az uniós csúcs

Magyarország vakcinák tekintetében hónapokkal az uniós tagállamok többsége előtt áll, ami a helyes oltóanyag-politikának köszönhető a miniszterelnök szerint.

Orbán Viktor a 2 napos EU-csúcs zárónapján kifejtette: a tömeges migrációra nem megoldás a betelepítés, ezért hazánk továbbra is nemet mond a menedékkérők befogadására.

A kormányfő hozzátette, a klímavédelem fontos, annak árát azonban a cégeknek, nem pedig a magyar családoknak kell megfizetniük.

Egyhangúan elítélték az uniós tagállamok a fapados repülőjáratot eltérítő Fehéroroszországot és szigorú szankciókról is döntöttek.

Brüsszelben van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin, akit élőben kapcsoltunk a Híradóban.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Sok a fertőzött, a Johnson-kormány mégsem tervez korlátozásokat

Egy nap alatt 50 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Nagy-Britanniában. 2021. október 19.

Romániában négy percenként hal meg egy beteg koronavírusban

Továbbra is súlyos a járványhelyzet Romániában. 2021. október 19.

Mateusz Morawiecki: Lengyelország az Európai Unió része és az is marad

Nem engedhető meg, hogy az uniós intézmények ráerőltessék döntéseiket másokra jogi alap nélkül - elentette ki a lengyel miniszterelnök. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Ki lesz Gyurcsány?

Arra viszont fény derült, hogy ki fogja alakítani a 2006-ban még csak a szárnyait bontogató Karácsony Gergelyt, Gál J. Zoltánt, Szilvásy Györgyöt vagy Hahn Endrét, a Medián közvélemény-kutató vezetőjét.

Öten meghaltak egy balesetben

A tragédia az M1-esen, az autópálya Győr felé vezető oldalán történt Bábolnánál. A részletekről Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője számoltbe.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!