2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Külföld

Varsó kész segíteni Stockholmot és Helsinkit egy esetleges támadás esetén

Még azelőtt Svédország és Finnország segítségére sietne Varsó, mielőtt a két skandináv állam csatlakozna a NATO-hoz - közölte a lengyel miniszterelnök. Mateus Morawiecki hozzátette, Svédország és Finnország leendő tagsága az európai biztonság megerősítésének fontos jele. A NATO ötödik cikkelye alapján, ha az észak-atlanti szervezet valamely tagját katonai támadás érné, akkor a szövetség valamennyi tagállama köteles a megtámadott ország segítségére sietni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Áradások Ausztráliában

Már a téli viharok tombolnak Ausztráliában, Sydneyben is evakuálni kellett a lakosságot, kezelhetetlen mértékű áradásokra készülnek a hatóságok. Kínában pedig már hetek óta küzdenek az árvizekkel, a földomlások állandó életveszélyt jelentenek.

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!