2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Külföld

Várhatóan idén már nem lesz ítélet a jogállamisági perben

Várhatóan idén már nem hoz ítéletet az Európai Bíróság a jogállamisági perben. A testület ugyanis arról tájékoztatott, hogy az ügy főtanácsnoka december másodikán ismerteti szakvéleményét az EU-pénzek jogállamisági feltételekhez kötéséről. Döntés így későbbre várható. Magyarország és Lengyelország azért fordult az EU bíróságához, mert azt szeretné, hogy az Európai Bizottság és a parlament ne tarthassa sakkban a tagállamokat az uniós pénzek kifizetésével. Brüsszel például a gyermekvédelmi törvény kapcsán fenyegeti hazánkat az uniós források visszatartásával addig, amíg Magyarország vissza nem vonja a jogszabályt.

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó: Jogszerű a gázvásárlási szerződés

Ezt Joseph Borell az unió külügyi főképviselője mondta Luxemburgban, a Külügyi Tanács ülésén. 2021. október 18.

Agresszívek a migránsok a Vajdaságban

A délvidéki magyarok rettegésben élik mindennapjaikat, miközben a rendőrök tehetetlenek a migránsokkal szemben. 2021. október 18.

Betiltották az LMBTQ-könyveket Valenciában

A részletekről a Hír TV spanyolországi tudósítója számolt be. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!