2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Külföld

Varga Judit: Ennyit az európai baloldal demokráciafelfogásáról...

Úgy tűnik, Brüsszelben még mindig vannak olyanok, akik nem tudják megemészteni a keresztény-konzervatív oldal áprilisi győzelmét. Történt ugyanis, hogy egyes zöld-baloldali EP-képviselők levélben kérték az Európai Tanács elnökét arra, hogy zárja ki Magyarország miniszterelnökét a Tanácsból - írta Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebookon.

Ezt is megértük tehát, a jogállamiság és a demokrácia elkötelezett bajnokai a legantidemokratikusabb eszközöket akarják bevetni csupán azért, mert nem az általuk támogatott jelölt nyerte a választásokat Magyarországon.

Nekik tényleg az az európai egység, ha kiközösíthetik egy tagállam demokratikusan megválasztott vezetőjét? Mindez azonban egy valamiben csak megerősít bennünket: józanul gondolkodó konzervatívokra egyre nagyobb szükség van.

Mi pedig maradunk, mert ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli bürokratákra és a baloldali pártokra az európai emberek és családok megvédésében nem lehet számítani" - írta Varga Judit a bejegyzésében.

Fotó: Csudai Sándor 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!