2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Varga Judit: Csak erős nemzetek képesek létrehozni egy erős Európát

Cselekednünk kell annak érdekében, hogy Európa újra erős legyen! - erről beszélt az igazságügyi miniszter Brüsszelben a Nemzeti Konzervativizmus: A Nemzetállamok Jövője Európában című konferencián. Varga Judit elmondta, az EU alapító atyái mindig is kompromisszumokat kerestek a tagállamok között, hiszen a közös európai siker alapja az egymás iránti tolerancia. A politikus úgy látja, hogy a politikai korrektség nevében a keresztény hagyományokra való utalásokat is száműzik az uniós vitákban. Mint mondta: csak erős nemzetállamok tudnak erős Európát építeni és a közelgő magyar választás Európa sorsát is eldöntheti.

  • Varga Judit: Csak erős nemzetek képesek létrehozni egy erős Európát

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!