2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Van-e élet Trump után?

2016. november 8., kedd 07:37, frissítve: kedd 08:29

A választás megosztja az amerikai sajtót, de abban nagyjából egyetértés van, hogy Donald Trump a valaha volt legfelkészületlenebb jelölt. Olvassa el a Hír TV külföldi lapszemléjét!

Van-e élet Donald Trump után? – ezt a kérdést teszi fel a The New York Times véleményrovatának szerzője. A republikánus párti tanácsadó szerint szembe kell nézni azokkal az erőkkel, és le kell győzni őket, amelyek felemelték az ingatlanmilliárdost. Ha ez nem sikerül, a szerző szerint a konzervatív párt a jövőben még nagyobb károkat fog okozni az Egyesült Államoknak.

Az amerikai képviselőház republikánus elnöke, Paul Ryan a CNN-nek közölt véleménycikkében ír az amerikaiak előtt álló választásról. Szerinte Hillary Clinton a jelenlegi elnök politikáját követné, ami meglátása szerint hanyatláshoz vezet. Ehelyett azt javasolja a választóknak, hogy szavazzanak a republikánusok programjára, amely a szegénység csökkentését, gazdasági növekedést, átláthatóságot, adóreformot és biztonságot ígér.

Donald Trump legyőzése az alapfeltétele annak, hogy megkezdődhessen a nemzeti megújulás – olvasható a The Washington Post véleménycikkében. A szerző úgy látja, még ha Clinton győz is, a republikánusok mindent megtesznek majd azért, hogy ne tudja kitölteni mandátumát. Nem szabad engedni, hogy a kampány hitvány szelleme a választás után is tovább uralja az amerikai politikát – figyelmeztet a cikk szerzője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!