2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Külföld

Valami történt: Váratlan telefonhívás Putyinék és az USA között, először a háború óta

Áttörést jelentő tárgyalásokra került sor az USA és Oroszország között: Szergej Sojgu pénteken egy órán át tárgyalt Lloyd Austin amerikai védelmi miniszterrel.

Austin azt mondta, hogy bár a megbeszélés nem oldott meg semmilyen "akut kérdést", fontos lépés volt a kommunikációs vonalak nyitva tartása felé.

A hívás - amelyet az amerikai fél kezdeményezett - a háború február végi kezdete óta a legmagasabb szintű amerikai kapcsolatfelvétel volt orosz tisztségviselővel.

Az elmúlt hónapokban a Pentagon tisztviselői többször is elmondták, hogy az orosz vezetők nem fogadták Austin és Mark Milley tábornok, az amerikai vezérkari főnök hívásait sem.

Fotó: MTI/EPA/SZPUTNYIK/OROSZ ELNÖKI SAJTÓSZOLGÁLAT/SZERGEJ SZAVOSZTYANOV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Megkezdődött az Azovsztál kiürítése

Mostantól felhagynak az Azovsztál védelmével, már csak a katonákat akarják kijuttatni. Becslések szerint 500 és 1000 között lehet a gyárban maradt katonák száma.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!