2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Külföld

V4NA: A háború tétje, hogy orosz föld vagy amerikai gyarmat lesz-e Ukrajna

Ukrajna befektetési lehetőségei Soros György figyelmét is felkeltették, már 2015-ben is volt erre vonatkozó nyilatkozata - emlékeztet a V4NA hírügynökség. A milliárdos az egyik ilyen kiemelkedő területnek a mezőgazdaságot nevezte meg. Nemrég derült ki, hogy a háború kezdete óta jelentős ukrán termőföld területek kerültek amerikai kézre. Soros György arról is beszélt korábbi ukrajnai látogatásán, hogy az ország lakosságának 70 százaléka a mezőgazdaságtól függ, ráadásul ezen a területen óriási tartalék van a termelékenység növelésére. A tőzsdespekuláns akkor arra is figyelmeztette Kijevet: továbbra is bizonyítania kell, hogy hűséges a reformprogramhoz.

  • V4NA: A háború tétje, hogy orosz föld vagy amerikai gyarmat lesz-e Ukrajna

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!