2021. 10. 26. Kedd Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Külföld

USA 2021 – mit hoz a következő négy év és vele együtt Joe Biden?

Beiktatták hivatalába Joe Bident az Egyesült Államok új elnök.t Már most tucatnyi elnöki rendeletet tervez aláírni. Mindezt azért, hogy megtorpedózzon egy sor olyan törvényt, amelyeket Donald Trump fogadott el. Az új elnök, első száz napján, egy nagyszabású bevándorlási tervet fog küldeni a kongresszusnak, amelyben állampolgárságot ajánlana az Egyesült Államokban élő, de nem regisztrált 11 millió bevándorlónak. A HírTV USA 2021 című műsorának különkiadásában részletesen foglalkoztunk azzal, hogy vajon milyen négy év vár az amerikaiakra és persze a világra. Műsorvezető: Déri Stefi. A stúdióban Csizmadia Gábor Amerika-szakértő. Kapcsolunk az Egyesült Államokba, Washington D.C.-be a Newsmax tudósítójához Logan Ratick-hez. Hogy miként látja a jelenlegi helyzetet egy Amerikában élő magyar jogász, az is kiderült. Zoom-on kapcsoltuk Rusznák Csabát Washingtonból.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Természeti csapások sújtják Dél-Olaszországot

Egy hónap után ismét kitört az Etna 2021. október 25.

Bajba kerülhet Európa: kevés a földgáz

Extrém hideg tél érkezhet az európai kontinensre. 2021. október 25.

Bombaciklon pusztított Kaliforniában

A vihar kidöntötte a fákat és az elektromos vezetékeket. A hatóságok evakuációs központokat hoztak létre. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!