2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

USA 2021 – mit hoz a következő négy év és vele együtt Joe Biden?

Beiktatták hivatalába Joe Bident az Egyesült Államok új elnök.t Már most tucatnyi elnöki rendeletet tervez aláírni. Mindezt azért, hogy megtorpedózzon egy sor olyan törvényt, amelyeket Donald Trump fogadott el. Az új elnök, első száz napján, egy nagyszabású bevándorlási tervet fog küldeni a kongresszusnak, amelyben állampolgárságot ajánlana az Egyesült Államokban élő, de nem regisztrált 11 millió bevándorlónak. A HírTV USA 2021 című műsorának különkiadásában részletesen foglalkoztunk azzal, hogy vajon milyen négy év vár az amerikaiakra és persze a világra. Műsorvezető: Déri Stefi. A stúdióban Csizmadia Gábor Amerika-szakértő. Kapcsolunk az Egyesült Államokba, Washington D.C.-be a Newsmax tudósítójához Logan Ratick-hez. Hogy miként látja a jelenlegi helyzetet egy Amerikában élő magyar jogász, az is kiderült. Zoom-on kapcsoltuk Rusznák Csabát Washingtonból.

  • USA 2021 – mit hoz a következő négy év és vele együtt Joe Biden?

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!