2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:30

Külföld

Újabb ukrán kijelentés dőlt meg

Még a liberális New York Times is elismerte, hogy egy ukránok által kilőtt rakéta okozta 17 ember halálát szeptember elején Konsztantyinovkában. Vukics Ferenc katonai szakértő szerint sok akciót megrendelésre követnek el. Stier Gábor, a Moszkvatér.com főszerkesztője pedig úgy látja, Washingtonban egy B terv készül arra az esetre, ha kezelhetetlenné válna az ukrán válság.

  • Újabb ukrán kijelentés dőlt meg

A konsztantyinovkai piacot szeptember 6-án találta el egy rakéta. Volodimir Zelenszkij azonnal Oroszországot vádolta meg az akció végrehajtásával, az ukrán elnök kijelentését pedig feltétel nélkül elfogadta Kijev valamennyi szövetségese.

A vizsgálatokat követően a nyugati médiumok is elismerték, hogy a légicsapást valójában nem az oroszok, hanem az ukránok hajtották végre.

Az összegyűjtött bizonyítékra hivatkozva még a New York Times is azt írta: egy eltévedt ukrán légvédelmi rakéta okozta a tragédiát. Vukics Ferenc katonai szakértő ugyanakkor azt mondta: egyelőre nem tudni, hogy szándékos akcióról vagy tévedésről van szó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

5000 milliárd forintról van szó

5000 milliárd forintról van szó

A HírTV kérdésére az Európai Bizottság nem erősítette meg a Financial Times értesüléseit, miszerint Brüsszel 13 milliárd eurót szabadítana fel a befagyasztott uniós pénzekből Magyarországnak, ha a kormány hozzájárul az Unió kiegészítő költségvetéséhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!