2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Újabb rakétatesztet hajtott végre Észak-Korea

Újabb rakétatesztet hajtott végre Észak-Korea. A lövedék a Japán-tengerbe csapódott. Tokió szerint feltehetően egy kis hatótávolságú ballisztikus rakétáról van szó, amit nem tilt Phenjan számára az ENSZ Biztonsági Tanácsa. Szakértők úgy vélik, hogy a kísérlet ismét erődemonstráció volt, mert nem sokkal a teszt után a kommunista rezsim felszólította az Egyesült Államokat, hogy vessen végett Észak-Korea-ellenes politikájának. Phenjan idén már 5 rakétakísérletet hajtott végre.

  • Újabb rakétatesztet hajtott végre Észak-Korea

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!