2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Újabb rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

Újabb rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea. - jelentette a dél-koreai hadsereg.

  • Újabb rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

Vélhetően Dél-Fongan tartományból lőtték ki a rakétákat, amik a Sárga-tengerbe csapódtak. Az elmúlt években az észak-koreai hadsereg több rakétafejlesztést hajtott végre, Szöul pedig számos alkalommal jelezte aggodalmát, mert szerintük a rakéta kísérletek a Koreai-félsziget békéjét és biztonságát veszélyeztetik. Egyes hírszerzések szerint Phenjan vélhetően kém-műhold felbocsátásán is dolgozik, és a korábban bezárt nukleáris telepén is újra mozgolódik.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!