2021. január 21.,
csütörtök, Ágnes napja

Trump jogászcsapata egyre több visszaélést tár fel

mti

2020. november 20., péntek 08:58

Érvénytelen szavazatok, túlszavazás és Soros György befolyása - többek között ezek vezethettek a választási csalásokhoz Trump jogászai szerint. Rudy Guliani elmondta: ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, akkor Donald Trump nyerte a voksolást. Hozzátette: a szavazatszámláló gépek és a szoftverek olyan emberek tulajdonában vannak mint Soros György. Eközben a megismételt georgiai szavazatszámlálás megerősítette Biden győzelmét.

Állítsák le a csalásokat - ezt skandálták Donald Trump hívei. A demonstrálók a georgai State Capitol épülete elé vonultak. Itt hozták nyilvánosságra a georgiai szavazatszámlálás megismételt eredményét.

A hagyományosan republikánus többségű tagállamban az új összesítés alapján is Joe Biden nyert.

Trump jogászcsapata közölte: a Demokrata Párt tömeges választási csalást szervezett az Egyesült Államokban. Az ügyvédek szerint, ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, akkor Donald Trump nyerte a választásokat.

A visszaélésekről élő sajtótájékoztatót tartottak, amit szinte alig néhány amerikai csatorna közvetítette és volt, ahol meg is szakították az adás.

Pittsburgh-ben az ideiglenes szavazatok közül sokat olyan személyek adták le, akik már egyszer leszavaztak. Arra is volt példa, hogy a demokraták kitöltötték azoknak az embereknek a hiányzó szavazólapjait, akik nem mentek el voksolni. Előfordult a „túlszavazás” is, azaz a regisztrált szavazóknak több, mint 100 százaléka – egy esetben a 200 százaléka – szavazott.

A tőzsdespekuláns Soros György is mindent megtett, hogy Biden legyen az USA következő elnöke.

Az ügyvédi csapat szerint Soros György felelős a választási csalásokért. Joe Biden aki annak ellenére, hogy nem hirdettek még hivatalos elnököt már hozzá is látott a munkához. A demokrata veterán nem nézi jó szemmel, hogy a republikánusok nem nézik tétlenül a visszaéléseket. 

Trump ügyvédei Pennsylvania, Georgia és Nevada államban további bírósági felülvizsgálatokat kezdeményeznek. A jogászcsapat azon dolgozik, hogy leállítsák a választási eredmények hivatalossá tételét. 

Hír TV