2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Külföld

Trump jogászcsapata egyre több visszaélést tár fel

Érvénytelen szavazatok, túlszavazás és Soros György befolyása - többek között ezek vezethettek a választási csalásokhoz Trump jogászai szerint. Rudy Guliani elmondta: ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, akkor Donald Trump nyerte a voksolást. Hozzátette: a szavazatszámláló gépek és a szoftverek olyan emberek tulajdonában vannak mint Soros György. Eközben a megismételt georgiai szavazatszámlálás megerősítette Biden győzelmét.

  • Trump jogászcsapata egyre több visszaélést tár fel

Állítsák le a csalásokat - ezt skandálták Donald Trump hívei. A demonstrálók a georgai State Capitol épülete elé vonultak. Itt hozták nyilvánosságra a georgiai szavazatszámlálás megismételt eredményét.

A hagyományosan republikánus többségű tagállamban az új összesítés alapján is Joe Biden nyert.

Trump jogászcsapata közölte: a Demokrata Párt tömeges választási csalást szervezett az Egyesült Államokban. Az ügyvédek szerint, ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, akkor Donald Trump nyerte a választásokat.

A visszaélésekről élő sajtótájékoztatót tartottak, amit szinte alig néhány amerikai csatorna közvetítette és volt, ahol meg is szakították az adás.

Pittsburgh-ben az ideiglenes szavazatok közül sokat olyan személyek adták le, akik már egyszer leszavaztak. Arra is volt példa, hogy a demokraták kitöltötték azoknak az embereknek a hiányzó szavazólapjait, akik nem mentek el voksolni. Előfordult a „túlszavazás” is, azaz a regisztrált szavazóknak több, mint 100 százaléka – egy esetben a 200 százaléka – szavazott.

A tőzsdespekuláns Soros György is mindent megtett, hogy Biden legyen az USA következő elnöke.

Az ügyvédi csapat szerint Soros György felelős a választási csalásokért. Joe Biden aki annak ellenére, hogy nem hirdettek még hivatalos elnököt már hozzá is látott a munkához. A demokrata veterán nem nézi jó szemmel, hogy a republikánusok nem nézik tétlenül a visszaéléseket. 

Trump ügyvédei Pennsylvania, Georgia és Nevada államban további bírósági felülvizsgálatokat kezdeményeznek. A jogászcsapat azon dolgozik, hogy leállítsák a választási eredmények hivatalossá tételét. 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!