2022. 01. 26. Szerda Vanda, Paula napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Külföld

Transznemű Szűz Máriaként pózolt az unió LMBTQ-nagykövete

Transznemű Szűz Máriának öltözött az EU LMBTQ-nagykövete. "Ha már úgyse zavar minket, hogy Jézus nem volt fehér, azt is hihetjük, hogy Szűz Máriának szakálla volt. Miért ne?" írta közösségi oldalán Riccardo Simonetti. A huszonnyolc éves német politikus február óta dolgozik az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként. Simonetti a jelek szerint nem találkozott a pápai állásfoglalással, miszerint a családot egy férfi apa és egy női anya alkotja.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megérkezett az első gólya

Megérkezett az ország első gólyája a Somogy megyei Vörsre. Kele hétfőn hajnalban tért vissza fészkébe. A jó időt ugyan még nem hozta meg a tavasz hírnöke, a falubeliek viszont nagyon örülnek és büszkék a gólyájukra.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!