2021. május 12.,
szerda, Pongrác napja

Tragédia: hidegvérrel megölte terhes barátnőjét a férfi – sokkoló részletek

2021. április 14., szerda 14:33

A rendőrség keresi a tettest, aki kivégezte terhes szerelmét Philadelphiában.

Megölte terhes barátnőjét egy férfi, majd elmenekült a tett színhelyéről – írja a CrimeOnline. A 21 éves nőt eltűntként jelentették, majd egy héttel ezután megtalálták a holttestét. Utoljára a 23 éves Justin Smith-szel látták egy mosodában még március 30-án, ekkor veszett nyoma.

Az anyuka eltűntként jelentette lányát, még Justinnál is érdeklődött, nem tud-e róla valamit, ám a férfi azt hazudta, hogy nem hallott róla semmit és dühösen lecsapta a telefont. Órákkal később a férfi autója lángokban állt Philadelphia délnyugati részén – nem messze attól az erdős területtől, ahol később a nő holttestét megtalálták.

A pennsylvaniai rendőrség elfogatóparancsot adott ki a terhes nő barátja miatt, ugyanis úgy vélik, a férfi ölte meg szerelmét, akit többször is fejbe lőtt. Készült egy térfigyelő kamerás felvétel, amin jól látszik, hogy miután az eset megtörténhetett, Justin egyik barátja érkezett meg hozzá, majd az autó csomagtartójába egy nagy, nehéz dolgot – vélhetően a nő holttestét – helyeztek be. Úgy tudni, Justin jó barátját hétvégén elfogták a zsaruk.

A fiatal nő második gyermekét várta, ugyanis van egy négyéves kisfia is.

Ripost