2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Külföld

További korlátozásokat vezettek be a nyugat-balkáni országok

További korlátozásokat vezettek be a nyugat-balkáni országok a koronavírus terjedése miatt. Boszniában a 65 évnél idősebbek és a 18 évnél fiatalabbak nem mehetne ki az utcákra. A karanténszabályok megszegéséért három évig terjedő börtönbüntetés jár. Szerbiában bezárják a vendéglátóhelyeket és leállítják a tömegközlekedést. Az országban pénteken jelentették az első halálos áldozatot. A szerb menekültügyi főbiztosság közölte, hogy az országban tartózkodó mintegy hétezer migránsnak a járványhelyzet végéig karanténban kell maradnia.

  • További korlátozásokat vezettek be a nyugat-balkáni országok

Most kapcsolunk Szabadkára, ahol már ott van tudósítónk, Mészáros György.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!