2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Külföld

Többen meghaltak egy szíriai kormánycsapatok elleni rajtaütésben

A szíriai biztonsági erők huszonegy tagja vesztette életét egy rajtaütésben a dél-szíriai Deraa városának közelében - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű civil szervezet kedden.

  • Többen meghaltak egy szíriai kormánycsapatok elleni rajtaütésben

Az angliai székhelyű, de Szíriában kiterjedt aktivistahálózattal rendelkező szervezet állítása szerint a csapatszállítókat ért támadásban katonák mellett a szíriai hírszerzés több tagja is életét vesztette.

Az OSDH úgy tudja, egy helyi milícia felelős a történtekért.

A SANA állami hírügynökség szintén beszámolt az esetről, de nem említette az áldozatok számát.

Deraa és térsége 2018-ban került vissza nagy részben a kormányerők ellenőrzése alá. A lázadók akkor a damaszkuszi vezetést pártoló Oroszország közvetítésével békéltetési megállapodást kötöttek, miszerint bizonyos területek továbbra is az egykori felkelők kezén maradhattak. Az egyezségek dacára a térségben rendszeresek a feszültségek és a halálos áldozatokkal járó összecsapások.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!