2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:30

Külföld

Az elmúlt 20 év legnagyobb menekültáradata van az Egyesült Államok déli részén

Nem szűnik a nyomás az Egyesült Államok déli határain. A térségben olyan sok ember torlódott fel, hogy humanitárius válság alakult ki. A Biden adminisztráció továbbra sem fogadja be a Közép-Amerikából érkezőket. A Fehér Ház felszólította a menekülteket, ne induljanak el a határ felé.

 

Több száz migránsra bukkantak a mexikói határ közelében

Több mint háromszáz illegális bevándorlóra bukkantak Mexikóban a guatemalai határ közelében. A menekültek, akik között 114 kísérő nélküli kiskorú is volt, teherautókon tartottak az Egyesült Államok felé.

Habár Washington korábban felszólította a közép-amerikai migránsokat, hogy ne kockáztassák életüket illegális utakkal, továbbra is emberek ezrei indulnak Amerika felé. Washington legutóbb szigorításokat vezetett be az amerikai-mexikói határon, hogy megoldást találjon az egyre súlyosbodó humanitárius válságra, mivel több tízezer migráns torlódott fel a déli határszakaszon.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!