2021. 09. 26. Vasárnap Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Magánterület - Belépés csak engedéllyel 19:00

Külföld

Több száz migráns táborozott le Párizs központjában

Több száz menedékkérő táborozott le Párizs központjában. A francia jogvédő csoport szervezésében sátrakat osztottak a migránsoknak és a hajléktalanoknak, hogy ezzel gyakoroljanak nyomást a kormányra.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Napi aktuális extra – Németország választ

Nagyszabású, a németországi választásokkal foglalkozó adás a HírTV műsorán! 20 órától rendkívüli egyórás élő adásunkban kapcsoljuk Berlint, Brüsszelt és a Mathias Corvinus Collegium választási eredményváróját is Budapesten. A stúdióban pedig Kiss J. László egyetemi tanár. 2021. szeptember 26.

Tilos a szakáll leborotválása Dél-Afganisztánban

A tálib hatóságok figyelmeztették a fodrászokat annak következményeire, ha bizonyíthatóan levágták valakinek a szakállát. 2021. szeptember 26.

Hamarosan zárják az urnákat Németországban

Nagy kérdés, hogy ki lesz a 16 év után leköszönő Angela Merkel utódja! Kapcsoltunk Berlinbe Pócza Istvánhoz! 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!