2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Külföld

Terrorszervezetté nyilváníthatják az Azov-ezredet Oroszországban

Terrorszervezetnek minősítheti Oroszország az Azov-ezredet. A moszkvai legfelsőbb bíróság jövő héten, csütörtökön tárgyalja azt a tervezetet, ami az ukrán szélsőségeseket terroristának nyilvánítaná.

Ha a bíróság elfogadja a javaslatot, akkor a szervezet minden tagjára húsz évig terjedő, a szervezőkre pedig akár huszonöt évig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki. A törvény időzítése nem véletlen, hisz az Azovsztál gyárból épp ezekben a napokban engedik ki az Azov-harcosokat, ráadásul orosz területre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Áradások Ausztráliában

Már a téli viharok tombolnak Ausztráliában, Sydneyben is evakuálni kellett a lakosságot, kezelhetetlen mértékű áradásokra készülnek a hatóságok. Kínában pedig már hetek óta küzdenek az árvizekkel, a földomlások állandó életveszélyt jelentenek.

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!