2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Terroristát tartóztattak le Franciaországban

Háborús bűncselekmények elkövetésének gyanújával őrizetbe vették egy radikális szíriai lázadó csoport korábbi kulcsfiguráját Franciaországban. A rendőrök az Iszlám Hadsereg volt szóvivőjét Marseilles-ben tartóztatták le. A szalafista férfit háborús bűncselekmények, kínzások, más erőszakos cselekmények és emberrablások elkövetésével gyanúsítják. A dzsihadista szervezet 2018-ig uralta a Damaszkusz határában lévő kelet-gútai térségét, és ezreket mészárolt le. A régiót azonban az Aszad-rezsim katonái másfél éve visszafoglalták, és a szélsőséges csoport több tagját likvidálták.

  • Terroristát tartóztattak le Franciaországban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!