2024. 07. 02. Kedd Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 11:00

Külföld

Támogatják Magyarország EU elnökségét és az abban szereplő terveket az olasz jobboldali pártok + videó

Támogatják Magyarország EU elnökségét és az abban szereplő terveket az olasz jobboldali pártok. Egyetértenek abban is, hogy a kontinens versenyképességét növelni kell, mert az Unió eddigi vezetése számtalan akadályt gördített a dolgozni és termelni akarók elé. Giorgia Meloni szerint Európán belül mind partnerek vagyunk, az ellenségek a határokon kívül vannak.

  • Támogatják Magyarország EU elnökségét és az abban szereplő terveket az olasz jobboldali pártok + videó

Védelmébe vette az olasz parlamentben hazánkat Giorgia Meloni. Az olasz miniszterelnök arra emlékeztette képviselőket, hogy országa és hazánk viszonyát folyamatosan támadják. Meloni szerint az ellenségek Európán kívül vannak, az Unión belül tárgyaló partnerei vagyunk egymásnak.

Maurizio Lupi, a legkisebb kormánypárt képviselője szerint Európának változnia kell a nagy kihívásokkal szemben, amivel az olasz kormány egyetért és kiveszi a részét a feladatokból.

Lucio Malan, a legnagyobb kormánypárt szenátora pedig úgy véli, hazánknak igaza van akkor, amikor az európai versenyképességet szeretné fejleszteni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!