2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Szuperkedd Amerikában: Az előzetes eredmények szerint Joe Biden vezet

Joe Biden korábbi alelnök sikerét jelzik az előzetes részeredmények a demokraták előválasztásán. Az Egyesült Államokban egyszerre 14 tagállamban, illetve az Amerikai Szamoán tartottak szavazást. Az exit pollok alapján Biden 8 államban vezet, Bernie Sanders vermonti szenátor eddig 3 államban győzött. A többi államban még számolják a voksokat. Az úgynevezett szuperkedd mindig nagy esemény az amerikai elnökválasztási folyamatban. Az itt legtöbb szavazatot szerző jelölt ugyanis hagyományosan megnyeri az elnökjelöltséget is. A figyelem idén elsősorban a demokrata előválasztásokra irányul, hiszen Donald Trumpnak lényegében nincs vetélytársa.

  • Szuperkedd Amerikában: Az előzetes eredmények szerint Joe Biden vezet

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!