2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Sztrájkolnak a norvég olaj- és gázipari dolgozók

Norvégiában sztrájkba léptek az olaj- és gázipari dolgozók, akik béremelést követelnek a magas infláció miatt. A szakszervezeti szövetség fokozatosan terjeszti ki a sztrájkot, így ha szombatig nem születik megállapodás a kormány képviselőivel, akkor a napi gáztermelés 25 százalékkal, az olajtermelés pedig 15 százalékkal csökken. Mivel Oroszország csökkentette uniós gázszállítását, így a norvég sztrájk újabb árfelhajtó tényező lett az európai gázpiacon. A gáz ára kedden az európai gáztőzsdén 166 eurón állt, ami több mint 2 százalékos drágulás egyetlen nap alatt.

  • Sztrájkolnak a norvég olaj- és gázipari dolgozók

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!