2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

"Isten veled, Görgei!"

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Szlovákia is orosz vakcinát vásárol

Háborús helyzet van a szlovákiai kórházakban. Az orvosoknak több helyen mérlegelniük kell, hogy ki kerülhet lélegeztetőgépre. A szlovák külügyminiszter európai uniós kollégáinál könyörgött oltóanyagért. Segítséget más formában ugyan kap Szlovákia, de arra, hogy oltóanyagot kapjanak másoktól, nincs sok esély, mivel az uniós országokba alig érkezik oltóanyag. A pozsonyi kormány ezért korábbi döntését megmásítva mégis vásárol orosz Szputnyik V oltóanyagot.

  • Szlovákia is orosz vakcinát vásárol

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!