2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

A közvetítő

Következik:

Európai Híradó 04:00

Külföld

Szijjártó Péter: A béke körülményei nem fognak javulni az orosz-ukrán konfliktusban

A béke körülményei nem fognak javulni az orosz-ukrán konfliktusban - jelentette ki Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a CNN-nek adott interjút amiben hangsúlyozta, itt az ideje az ukrajnai háború megállításának. Ahogy fogalmazott az elsődleges cél az emberéletek megmentése, amely után tárgyalóasztalhoz kell ültetni az ukránokat és az oroszokat.

  • Szijjártó Péter: A béke körülményei nem fognak javulni az orosz-ukrán konfliktusban

"Egyfajta Ukrajna-fáradtságot tapasztalhatunk az európai parlamentekben, a nemzeti parlamentekben, vagy itt az Egyesült Államokban. Ez annak a bizonyítéka, hogy a béke körülményei nem fognak javulni" - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter.

"Ez egy nagy vita Európában köztünk és azok között, akik nem gondolják, hogy a békének most kellene eljönnie, mondván, hogy a helyzetnek a harctéren kellene javulnia napról napra a béke szempontjából. De a helyzet nem ez. Ma a béke körülményei sokkal jobbak, mint holnap lesznek. Tegnap sokkal jobbak voltak, de ma még mindig jobbak mint holnap lesznek" - tette hozzá Szijjártó Péter a CNN-nek adott interjújában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!