2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Szijjártó: Nobel-békedíjat érdemelne az arab emírségek

Magyarország nagyra becsüli azt a stabilizáló szerepet, amit az Egyesült Arab Emirátusok betölt az öböltérségben és a Közel-Keleten - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter dubaji látogatásán. Szijjártó Péter örömét és tiszteletét fejezte az araboknak, amiért aláírták az Ábrahám-megállapodásokat, azaz a békemegállapodást Izraellel. Az arabok a vakcinák dokumentációinak átvizsgálását, engedélyeztetését is segítették a keleti országok számára, hangsúlyozta a tárcavezető. Hozzátette, hogy jelenleg a gyerekek oltási programjával kapcsolatban egyeztetnek.

  • Szijjártó: Nobel-békedíjat érdemelne az arab emírségek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!