2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Szijjártó: Jogszerű a gázvásárlási szerződés

Magyarország teljesen jogszerűen járt el az orosz gázvásárlási szerződés megkötésekor. Ezt Joseph Borell az unió külügyi főképviselője mondta Luxemburgban, a Külügyi Tanács ülésén. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pedig újságírók előtt arról beszélt, hogy Ukrajna hecckampányt indított Magyarország ellen, el akarta lehetetleníteni a magyar energia ellátás biztonságát és az ország szuverenitását súlyosan sértő nemzetközi lépéseket tett, amit Magyarország a leghatározottabban elutasít.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!