2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott kastélyok - Aranyszőnyeg - A gernyeszegi Teleki-ház

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Szijjártó: Figyelemmel kísérjük a szokatlan szlovák belpolitikai eseményeket

Mi itt Magyarországon figyelemmel követjük a Szlovákiában jelenleg zajló szokatlan belpolitikai eseményeket - mondta Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter arra reagált, hogy a szlovák ellenzék vezetőjét épp börtönbe akarják küldeni. A korábban miniszterelnökként az országot is vezető Robert Fico-t bűnszövetkezet létrehozásával és támogatásával, hivatali jogkörrel való visszaéléssel, valamint kereskedelmi, bank-, postai, távközlési és adótitok veszélyeztetésének ismételt elkövetésével gyanúsították meg. Fico a vádakra úgy reagált: "Nem Magyarország vagy Lengyelország, hanem Szlovákia a fekély Európa testén".

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűzvész pusztít Görögország középső részén

Tűzvész pusztít Görögország középső részén, több falut ki kellett üríteni - közölték a helyi hatóságok. A helyi tűzoltóság egyik szóvivője kedd reggel az ERT állami műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy éjszaka némileg megfékezték a lángokat, de a veszély nem múlt el.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!