2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Szijjártó: Európa biztonsága Közép-Ázsiában kezdődik

A határvédelem nem emberi jogi, hanem biztonsági kérdés - hívta fel az Európai Unió figyelmét a külgazdasági és külügyminiszter, aki tádzsik kollégájával tárgyalt Dusandéban. Szijjártó Péter hozzátette, ha ez az álláspont nem válik uralkodóvá, akkor az európai országok nagyobb migrációs válság elé néznek, mint 2015-ben. Az Uniónak gyors és alapvető változtatásokat kell végrehajtania, hogy ne induljanak el újabb migrációs hullámok a térségből és ehhez kulcsfontosságú Közép-Ázsia biztonsága - tette hozzá a politikus.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!