2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Szijjártó: Cégfejlesztési programot indítunk a Boszniai Szerb Köztársaságban

A magyar kormány támogatja Bosznia-Hercegovina stabilitását és európai integrációs törekvéseit, s nem csak szavakban, hanem valódi tettekben is - mondta Szijjártó Péter.

  • Szijjártó: Cégfejlesztési programot indítunk a Boszniai Szerb Köztársaságban

A külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Boszniai Szerb Köztársaságba látogatott, ahol Magyarország vállalkozásfejlesztési programot indít. A kormány szerint a gazdaság fejlődése jelentős stabilizáló hatással bír és hozzájárul a béke megerősítéséhez. A program keretében több mint ezer érintett cég egyenként, legfeljebb 25 ezer eurós támogatást kaphat magyar gyártású eszközök beszerzésére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!