2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Százak sebesültek meg Ciszjordániában

Csaknem 300 palesztin sebesült meg a pénteki ciszjordániai tüntetéseken. A muszlimok a zsidó állam telepbővítése ellen tiltakoztak. A demonstrálók többször is összecsaptak az izraeli katonákkal. Többen kövekkel dobálták meg a rendfenntartó erőket. A sérültek zöme a hadsereg által bevetett könnygáz belélegzése miatt lett rosszul. Mintegy 50-en gumilövedékek, 7-en pedig éles lövedék általi sebesüléseket szereztek. A palesztinok évtizedek óta demonstrálnak a zsidó telepek létesítése ellen.

  • Százak sebesültek meg Ciszjordániában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!