2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Szabó Tímea az EBESZ-ben: drasztikus lépésekre van szükség Magyarország ellen

Magyarország elleni fellépést követelt az EBESZ parlamenti közgyűlésén Szabó Tímea. A Párbeszéd országgyűlési képviselője a Varsóban tartott ülésen arra utalt, hogy a magyar kormány elárulta az európai értékeket, mert Oroszország barátságát választja.

  • Szabó Tímea az EBESZ-ben: drasztikus lépésekre van szükség Magyarország ellen

A magyar kormány ezért nem ratifikálta még Svédország és Finnország NATO-csatlakozását. Magyarországon ráadásul vegytiszta orosz propagandát terjesztenek – folytatta Szabó, aki szerint az EBESZ nem maradhat tétlen. Drasztikus lépéseket kell hozni Magyarország ellen, hogy az ne lehessen Oroszország trójai falova Európában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Megérkeztek Nagy-Britanniába azok az ukrán katonák, akiket a brit Challenger 2 harckocsik üzemeltetésére képeznek ki a brit fegyveres erők szakértői - közölte vasárnap a londoni védelmi minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!